Inițiative civice/private din România care ajută pe durata Coronavirus

Sunt multe initiative care vor sa contribuie la rezolvarea unor probleme in contextul COVID19.

Foarte multi lucreaza in paralel la aceeasi problema (fara sa stie unii de ceilalti) si multe initiative se blocheaza din diverse motive sau dureaza pana afla o informatie pe care altii o au deja. In acelasi timp sunt resurse, voluntari, oameni care vor sa se implice dar nu stiu in ce.

Propunerea este de a centraliza cat mai multe proiecte la care se lucreaza, sa avem la fiecare o persoana de contact si sa publicam obiectivul proiectului, statusul, nevoile si blocajele. Dupa asta vom comunica intre proiecte despre nevoi si blocaje astfel incat oricine poate sa ajute la deblocare/eficientizare sa o poata face. Procesul se va actualiza in timp real (maxim zilnic) si statusul va fi trimis tuturor celorlalte proiecte.

Dupa ce strangem informatiile le publicam intre proiecte si luam legatura cu persoanele de contact din fiecare pentru a intelege nevoile si blocajele dar si ce pot oferi catre alte proiecte.

Initiativa este gazduita pe https://entreprenation.ro/ – cu scopul de a ajuta proiectele in derulare pe cat mai multe fronturi. Acest efort este dedicat pe facilitarea comunicarii intre proiecte si pe deblocarea operationala a cat mai multor blocaje.

powered by Typeform

Organizații care au ales să se implice

Primele organizații care s-au alăturat în comunitatea antreprenorială de combatere a CoVid-19 în România!

 
 
 

Alexandru Ghiță
Presedinte

Grupul EDUCATIVA

Bodan Aron
Partner

2Performant

Oana și Vlad Craioveanu
Co-founders

Impact Hub

Alexandru Ghiță
Presedinte

Grupul EDUCATIVA

Bodan Aron
Partner

2Performant

Oana și Vlad Craioveanu
Co-founders

Impact Hub

Ne poți scrie direct, aici:

help@entreprenation.ro

© Copyright 2020. Entreprenation All Right Reserved